Pasvorm Adidas

Pasvorm Adidas sneakers

Pasvorm Adidas sneakersHoe vallen Adidas schoenen en sneakers? Veel mensen zijn op zoek naar de Adidas pasvorm om hierdoor de juiste maat in te schatten. Op deze pagina krijg je antwoord op deze vraag, in de poll kan je zien wat bezoekers vinden van de pasvorm van Adidas sneakers. Het meest verkochte model zijn de Originals, zoals de Stan Smith. Het is belangrijk om te weten of je nieuwe sneakers normaal vallen of juist ruim of krap. Als je de juiste pasvorm weet dan weet je meteen of je een maat groter of kleiner moet kopen wanneer je online besteld en even niet de schoenmaat kunt uitproberen.

Hoe valt Adidas?

Elk schoenenmerk of kledingmerk hanteert in principe dezelfde schoenmaten of kledingmaten, echter is de pasvorm toch vaak verschillend. Het zou fijn zijn als elke schoenmaat of kledingmaat gelijk zou zijn aan een bepaald aantal centimeters zodat je precies weet hoe een maat valt. Dit is echter niet het geval, elk merk heeft een andere pasvorm en daardoor komt het voor dat je in het ene merk schoenmaat 41 nodig hebt en in een ander schoenmerk maat 40. Door vooraf te zoeken naar de pasvorm van schoenen en kleding kan je de pasvorm inschatten aan de hand van recensies van gebruikers.

Hoe vallen adidas schoenen?

Via deze poll hebben wij dragers van Adidas schoenen de volgende vraag gesteld: Vallen Adidas schoenen normaal, groot of klein? Veel mensen vinden dat deze schoenen klein vallen en raden daarom aan om een iets grotere schoenmaat te bestellen. Deze poll is ook te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een antwoord op de vraag; ‘Hoe vallen Adidas Originals of Stan Smith’

 

Vallen Adidas sneakers groot, klein of normaal?
Stem!

 

Pasvorm Adidas kleding

Adidas pasvorm kledingNaast schoenen is het merk ook bekend vanwege het ruime assortiment kleding en sportkleding. Trainingspakken en sportbroeken zijn enorm populair. Het is wel handig om een kledingstuk te bestellen met de juiste pasvorm, hierdoor hoef je het niet terug te sturen en kan je meteen genieten van je aankoop.

Hoe valt adidas kleding?

De pasvorm van Adidas kleding kan je hieronder in de poll bekijken, bezoekers die kleding van het merk hebben kunnen hier aangeven wat zij vinden van de pasvorm. Het is handig om te weten of de kleding normaal, groot of klein valt. Houdt er ook rekening mee waarvoor je de kleding gaat gebruiken. Sportkleding zit bijvoorbeeld fijner wanneer dit niet te strak zit terwijl een casual shirt best slim fit kan zijn. Slim fit is een pasvorm die slanker om het lijf zit, dit is veelal geschikt voor mensen zonder overgewicht. In de poll hieronder kan je zien wat consumenten vinden van de pasvorm. Aan de hand hiervan kan je beter inschatten welke maat het beste bij je past.

 

Valt Nike kleding groot, klein of normaal?
Stem!

 

Heb je Adidas kleding of schoenen help dan anderen en vul de poll met jouw mening in! Wil je kans maken op een fashion bon, vul dan hieronder je review in over je ervaringen met de pasvorm. Elke maand verloten wij onder de nieuwe reviews een fashion bon die je kunt besteden aan kleding of schoenen in jouw maat.